Вести

СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Петак, 18. Септембар 2020.
 

На 31. седници Општинског већа у Кладову, једногласно је усвојено Решење о додели награда ученицима генерације из основних, средње школе и основне музичке школе "Константин Бабић".

Детаљније

СУЗБИЈАЊЕ ЛАРВИ КОМАРАЦА

Четвртак, 17. Септембар 2020.
 

Обавештавамо Вас да ће 23.09., 24.09., 25.09. и 26.09.2020. године, уколико се стекну неопходни метео услови, предузеће ДДД ПРОМЕТ д.о.о. из Београда, почети третман сузбијања ларви комараца на територије локалне самоуправе. 

Детаљније

Обавештење за кориснике права на дечији додатак

Четвртак, 10. Септембар 2020.
 

Обавештење за кориснике права на дечији додатак

Детаљније

Програм стручне праксе за 12 незапослених Кладовљана

Петак, 04. Септембар 2020.
 

У оквиру реализације програма стручнe праксe, општина Кладово и Филијала Националне службе за запошљавање Бор потписали су уговор са 7 послодаваца код којих ће се 12 незапослених Кладовљана усавршавати за самосталан рад у струци без заснивања радног односа. 

Детаљније

КОНКУРС ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА ПОДСТИЦАЈЕ ПО ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПОЛИТИКЕ И ПОЛИТИКЕ РУРАЛНОГ РАЗВОЈА ЗА ОПШТИНУ КЛАДОВО У 2020. ГОДИНИ

Четвртак, 03. Септембар 2020.
 

КОНКУРС ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА  ПОДСТИЦАЈЕ  ПО ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ  ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПОЛИТИКЕ И ПОЛИТИКЕ РУРАЛНОГ РАЗВОЈА ЗА ОПШТИНУ КЛАДОВО У  2020. ГОДИНИ ЗАХТЕВ ЗА ОСТВАРИВАЊЕ И ИСПЛАТУ ПОДСТИЦАЈА ПО ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ ЗА...

Детаљније

СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Четвртак, 03. Септембар 2020.
 

На одржаној седници Општинског већа, једногласно је усвојен Извештај о извршењу буџета општине Кладово за првих шест месеци ове године. 

Детаљније

МИНИСТАР ЗОРАН ЂОРЂЕВИЋ ОТВОРИО НОВУ ЗГРАДУ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

Среда, 02. Септембар 2020.
 

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отворио је нову зграду Центра за социјални рад у Кладову, па су сада запосленима побољшани услови за рад и пружање услуга.

Детаљније

Бесповратна средства за категоризоване хотеле

Уторак, 01. Септембар 2020.
 

Поштована/и, обавештавамо Вас да је Министарство трговине и телекомуникација објавило јавни позив за подршку раду хотелске индустрије због потешкоћа изазваних пандемијом ЦОВИД-19. Позив ступа на снагу 1.септембра и трајаће до 15. септембра 2020. године. Право на бесповратна средства остварују...

Детаљније

СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Понедељак, 24. Аугуст 2020.
 

На одржаној седници Општинског већа, једногласно је усвојен предлог Одлуке о расподели средстава за суфинансирање програма које реализују цркве и верске заједнице, којима је Комисија за спровођење конкурса за доделу средства црквама и верским заједницама расподелила 3.911.118 динара. 

Детаљније

УКИНУТА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА У ОПШТИНИ КЛАДОВО

Субота, 22. Аугуст 2020.
 

Општински штаб за ванредне ситуације, донео је Oдлуку о укидању ванредне ситуације на територији општине Кладово, која је због неповољне епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом проглашена 19. јула.

Детаљније

Видео вести

Председник општине Кладово

Погледајте

AIESEC U KLADOVU

Погледајте

ПОМОЋ КЛАДОВУ

Погледајте